Direktlänk till inlägg 17 oktober 2007

tjugonio - raindrops keep falling on my head

Av G A - 17 oktober 2007 08:53

Vaknade vid åtta idag, kunde verkligen inte somna om. Jag tänker förjävlamycket.

Finns ingen som är så bra att snacka med som N, eller jo, men han lyssnar verkligen och anstränger sig för att få mig att må bra.  

Vi kom fram till att jag alltid är nervös för någonting, alltid alltid. Och när den ena saken är avklarad och genomförd så fokuserar jag på nästa och tänker endast på den hela tiden. Enda gången som han tycker att jag slappnar av är när vi är bortresta.

Även när jag "bara" jobbade i salongen innan så var jag nervös varje morgon, shit, tänk om det kommer dropin som jag inte klarar av att klippa, hur ska jag göra med den personens färg få att få fram bästa resultat osv. Kunde tillochmed tänka så dagen innan. Ligga och se på tv och tänka på om jag klarar av att klippa den killen/tjejen dagen efter. 

Kanske kan vara därför jag får ont i magen hela tiden nu, antagligen, för jag kan aldrig slappna av. När jag jobbade inom äldrevården på heltid så var jag aldrig såhär nervös! Visst, när man skulle till vissa var det kanske lite värre men aldrig såhär. Då bara flöt allting på.

Jag skulle så gärna vilja ha ett "vanligt" jobb, som jag går till varje dag, och bara "gör", sen går jag hemma och behöver inte tänka på det något mer.


Usch, för mycket babblande antar jag... Kul att det är några stycken som hittat hit ändå. Har ni ngn bra blogg så skriv gärna så jag kan kolla in er.

Nu ska jag ut på en promenad i regnet.

Kram så länge! 

 
 
custom essays

custom essays

14 januari 2012 22:21

walking in the rain it is cool! I want with you

http://custom-essay-writing-service.org/custom-ess

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av G A - 10 november 2007 15:20

Nuuuu är jag tillbaka!!   MIN NYA BLOGG ÄR:   http://giselaackerup.blogg.se/   och nu är väldigt välkomna dit! Ciao ...

Av G A - 26 oktober 2007 08:42

Jag dislikar denhär bloggsidan... så jag bygger på en ny. Mer personligare blogg kan jag säga. Mina färger, mina texter osv osv.   Berättar när den e klar!   - Idag är det arbetsintervju klockan tolv, sen hämta Wisal och vi ska fixa hennes hår. Det ...

Av G A - 23 oktober 2007 10:50

Själsfrände, har du tagit bort din blogg?

Av G A - 23 oktober 2007 10:44

Frukosten är nyss äten, haha. Äpplekaka och vaniljsås :) Och en stooor kopp te. Det var gott kan jag säga. Igår jobbade jag, idag ska jag jobba i salongen hemma hela eftermiddagen och imorgon jobb igen, torsdag "ledig" och fredag först en jobbintervj...

Av G A - 21 oktober 2007 16:18

Personligen så älskar jag när träden är gula och röda, mycket finare än när dem är gröna. Vaknade halv elva idag, sent för att vara jag, sen somnade jag iofs halv fyra. Såg Stomp the yard inatt när de andra spelade rollspel och jag gillade den fakt...

Skapa flashcards